Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !
               
               

                5 avantaje majore ale imprimantelor industriale de etichete Brothe

                Organizarea reprezintă un element esențial în activitatea unei firme, cu efecte directe asupra fiecărei etape din ecosistemul comercial.

                De aceea, antreprenorii investesc constant în eficientizarea proceselor de lucru, în implicarea de noi resurse umane și în adoptarea de noi resurse tehnologice cu scopul obține un nivel eficient de organizare, întărind, astfel, fundația procesului de dezvoltare al companiei.

                Scopul unei companii este, însă, acela de a se dezvoltă continuu, în timp ce păstrează același nivel de calitate al produselor sau serviciilor, pentru a rămâne competitivă pe piață, drept urmare asigurarea unui flux superior de lucru, care să satisfacă noile niveluri de dezvoltare, nu are o finalitate clar definită, ci reprezintă un proces perpetuu de evoluție.

                Iar când activitatea comercială ajunge la nivel industrial, organizarea devine un proces extrem de complex, care necesită soluții cu adevărat performanțe pentru a susține cu succes noile cerințe.

                La nivel industrial, menținerea unui nivel optim de organizare se realizează preponderent cu ajutorul tehnologiei, în măsură să automatizeze, să accelereze și să susțină volumul superior al proceselor de lucru.

                În acest sens, una dintre cele mai eficiente soluții tehnologice în măsură să contribuie direct la optimizarea procesului de organizare la nivel industrial este imprimantă industrială de etichete.

                Etichetarea este vitală într-un cadru economic complex, care integrează o mulțime de etape de lucru vitale pentru bună desfășurare a activității comerciale.

                De pildă:

                Într-un depozit, etichetarea este vitală pentru asigurarea unui nivel optim de organizare în fiecare etapă de lucru, din momentul în care un produs ajunge în centru, până în momentul în care este trimis către livrare.

                Un jucător de pe piață de mare retail are nevoie de o soluție performanță de etichetare atât pentru organizarea eficientă a întregului lanț de aprovizionare, cât și pentru optimizarea proceselor de livrare către clientul final.

                În fine, într-o firma care oferă servicii logistice etichetarea reprezintă o etapă fundamentală care asigura o fluență ideală a fluxului de lucru și menținerea unui nivel optim de conformitate pe întregul lanț de aprovizionare.

                Ei bine, fiecare dintre acești jucători are nevoie de o soluție de etichetare de încredere, care să facă față cu succes volumului mare de lucru.

                Și nu doar atât, ci de o soluție care să ofere viteză superioară, calitate și siguranță unui nivel optim de fiabilitate, construită special pentru a oferi performanțe maxime într-un proces de organizare cu adevărat complex, așa cum este gama de imprimante industriale de etichete TJ marca Brother.

                  5 avantaje majore ale imprimantelor industriale de etichete Brother

                  Imprimantele industriale TJ de la Brother sunt proiectate pentru a îndeplini cu succes nevoile de etichetare solicitate într-un cadru comercial de nivel industrial, oferind o serie de funcții special concepute în acest sens.

                Iată 5 dintre cele mai importante avantaje pe care le oferă imprimantele industriale de etichete Brother:

                • Volum mare de printare              

                Acolo unde volumul de lucru se ridică la nivel industrial, toate instrumentele implicate în organizarea proceselor trebuie să ofere performanțe pe măsură, iar imprimantele de etichete TJ îndeplinesc cu succes această cerință, având capacitatea de a oferi o lungime maximă de printare de până la 25.4m, cu o capacitate a ribonului de până la 450m.

                • Viteză ultra rapidă

                Un volum ridicat de printare nu oferă, însă, pe deplin, performanțele solicitate de un nivel de organizare industrial, fără un ritm extrem de rapid de funcționare.

                De aceea, imprimantele industriale de etichete TJ sunt optimizate pentru a profită la maxim de capacitatea mare de printare pe care o dețin, oferind viteze de imprimare super-rapide, de până la 356 mm pe secundă.

                • Calitate premium în printare

                  Iar dacă eficientă în volumul de lucru și viteză de livrare este foarte importantă atunci când vine vorba de procesul de etichetare într-un proces de nivel industrial, fără o calitate optimă a prințului atât volumul mare, cât și viteză ridicată, nu reprezintă mare lucru ci, din contra, se pot transformă din avantaje în dezavantaje majore cu impact direct asupra costurilor de timp și bani.

                De aceea, calitatea prințului este vitală și trebuie să fie o caracteristică esențială a unei soluții de printare industrială de etichete cu adevărat perfomanță.

                Ei bine, imprimantele industriale TJ completează perfect triunghiul celor trei avantaje majore care definesc o soluție de imprimare de etichete premium, oferind o calitate extrem de ridicată a prințului, datorită rezoluției de printare de până la 300dpi.

                • Conectivitate superioară             

                Într-un cadru în care soluția de printare industrială nu funcționează izolat, ci este integrată într-un ecosistem complex de lucru coordonat în principal de componentă umană, capacitatea de conectivitate a imprimantei contribuie major la fluidizarea procesului de lucru și, astfel, la utilizarea la maxim a calităților tehnologice pe care această le deține.

                  Iar pentru a asigura cu succes nevoia de conectivitate, imprimantele industriale de etichete TJ oferă multiple oportunități de conectare, prin:

                - USB

                -Bluetooth

                -Interfață LAN

                -Interfață Wlan-Wifi(disponibilă opțional)

                • Fiabilitate îndelungată

                Ultimul avantaj, dar nici pe departe cel mai puțin important, este fiabilitatea soluției de printare. O imprimantă de etichete fiabilă poate garanta siguranță deplină a procesului de imprimare și menținerea unui nivel ridicat de siguranță timp îndelungat.

                Printerele de etichete industriale Tj de la Brother sunt construite exclusiv din materiale rezistente, de calitate înalta, alese întocmai pentru durabilitatea lor în condiții de lucru de nivel industrial.

                Avantaje extra dacă alegi să colaborezi cu Printing Mall

                Printing Mall este partener Brother în România și revânzător oficial al imprimantelor de etichete industriale din gama TJ ale brandului japonez.

                Pe lângă soluțiile premium de printare industriale, oferta Printing Mall propune și o gama amplă de imprimante profesionale de etichete super-performanțe, ideale pentru nevoi de printare mai scăzute că volum, însă cu aceleași avantaje majore în ceea ce privește volumul, viteză, calitatea și capacitatea de conectivitate.

                Mai mult, dacă alegi soluțiile noastre de printare, vei beneficia de consultanță profesională oferită de personalul nostru specializat, care te va susține pe deplin atât în procesul de alegere a soluției cele mai potrivite nevoilor tale prin analize temeinice și recomandări de încredere, cât și cu suport tehnic dedicat pentru configurarea cu succes a imprimantei de etichete aleasă.

                Pentru informatii suplimentare sau oferte personalizate va rugam sa completati formularul de mai jos.

                ... ...