Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !

Modalitati de plata

 

Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar sau ordin de plata

  • În cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

  • Platile prin card bancar sunt realizate prin procesatorul EuroPayment Services S.R.L. iar cardurile acceptate sunt Visa si Mastercard.

  • În cazul comenzii finalizate cu modalitatea de plata ordin de plata factura pro-forma va putea fi descarcata din emailul de confirmare a comenzii ce se trimite pe adresa de email introdusa de catre client.

  • În cazul comenzilor înregistrate cu metodă de plata “numerar la livrare” se va aplica o taxa suplimentara in valoare de 5 lei.

Costul de procesare al comenzilor înregistrate cu metodă de plata “numerar la livrare” este independent de costul asociat livrării produselor, care ține cont de valoarea finală a comenzii, acesta nefiind luat în calcul.

... ...