Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !

Romsystems – Printingmall – Povestea unei companii de succes

Romsystems SRL este o companie infiintată în 2003, care s-a consolidat ca lider de piata în industria soluțiilor de printare, copiere, scanare și arhivare electronică în România. Având o experiență vastă de peste 20 de ani, am acceptat noi provocări lansând brand-ul nostru online Printingmall, pentru a oferi clienților soluții rapide și convenabile.

O istorie bogată

Romsystems SRL s-a lansat în online pentru prima dată cu website-ul său Romsystems.ro și datorită eforturilor constante depuse, a putut oferi din 2009 suport tehnic și logistic la nivel național. În același timp, am încheiat colaborări strategice cu parteneri precum Konica Minolta, Brother, Canon, Epson, Kyocera, HP, Xerox, EuroPrint, Rexel, GBC, Pantum și Lexmark. Aceste parteneriate ne-au permis să oferim clienților echipamente și soluții de ultima generație, adaptate nevoilor acestora.

Echipa Romsystems – Printingmall,

Cu o echipă de profesioniști și sprijinul furnizorilor, suntem un partener ideal pentru orice provocare și putem oferi suport atât logistic cât și tehnic prin rețeaua noastră de parteneri.

Serviciile noastre

Prin Printingmall.ro oferim o gamă variată de produse, de la echipamente mici de birou până la produse de format mare pentru CAD. Oferim posibilitatea achiziționării produselor în rate sau închirierii echipamentelor la prețuri avantajoase, noi sau second hand.

Romsystems.ro și Printingmall.ro sunt sinonime pentru calitate și viteză în industria printing-ului din România. Cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști, suntem pregătiți să vă oferim soluțiile de care are nevoie afacerea dumneavoastră.

... ...