Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !

Garantii si service

 

Garantia produselor vandute de Printing Mall

Pentru toate produsele (cu exceptia celor resigilate si reconditionate) vandute si livrate de catre Printing Mall beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de Printing Mall

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin Printing Mall, departamentul nostru de service.

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de Printing Mall vei primi certificat de garantie emis de Romsystems in format electronic. Certificatul il vei primi pe email.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin departamenul nostru de service.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Printing Mall vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre sediile Printing Mall sau il poti trimite in service completand formularul de contact. Dupa reparare, ti-l vom inapoia in sediu sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service.

Daca doresti ai si posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse resigilate si reconditonate

Toate produsele resigilate si reconditionate sunt insotite de certificate de garantie emis de Romsystems in format electronic. Certificatul il vei primi pe email.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.

 

... ...