Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !

               

               

                  Beneficiile unei imprimante de etichete Brother la creșterea productivității unei farmacii

                Farmaciile au un rol fundamental în societate. Deși obiectivul principal al farmaciilor este reprezentat de vânzări, specificul unic al produselor comercializate atribuie acestora un rol vital în ecosistemul social, acela de a oferi soluții medicale sigure și eficiente la problemele de sănătate cu care clienții se confruntă.

                Și nu oricum, ci întotdeauna la timp și 100% în acord cu nevoia clinică a clientului.

                De aceea, de cele mai multe ori, acestea ajung să nu mai fie văzute că entități comerciale, că unități de desfacere a industriei farmaceutice - așa cum, de exemplu, o cofetărie este o unitate de desfacere pentru prăjituri - ci că parte integrată din sistemul medical, cu un rol vital în menținerea sănătății populației.

                Drept urmare, așteptările și presiunile clienților asupra farmaciilor sunt uriașe, acestea din urmă fiind nevoite să găsească întotdeauna echilibrul perfect între calitatea produselor și a serviciilor oferite, și îndeplinirea obiectivelor comerciale.

                În acest context, definit de niveluri ridicate de rapiditate și precizie, tehnologia ocupă un loc fundamental. Componentă tehnologică preia sarcinile de rutină și repetitive din mâinile farmaciștilor, oferindu-le acestora spațiul necesar pentru a se concentra 100% pe îngrijirea clinică.

                  Precizie și rapiditate. Acestea sunt criteriile fundamentale care trebuie îndeplinite de o farmacie pentru a-și îndeplini cu succes obiectivele țintite.

                Pentru a se alinia cu aceste criterii, organizarea exemplara reprezinta un factor-cheie in activitatea farmacistilor:

                • Preluarea rapidă și exactă a prescripțiilor

                • Generarea rapidă de rețete și alte instrucțiuni medicale

                • Localizarea rapidă a produselor medicamentoase prescrise

                • Realizarea rapidă a procesului de vânzare

                  Beneficiile imprimantelor de etichete în accelerarea productivității unei farmacii

                În cadrul unei farmacii, fluidizarea proceselor comerciale până la nivelul obținerii performanței scontate se realizează cel mai eficient prin implementarea unor proceduri de organizare bazate pe stabilirea unor etape de lucru automatizate și menținerea unei evidente clare a stocurilor de produse.

                De aceea, pentru a atinge nivelul optim de performanță al proceselor comerciale, etichetarea reprezintă o etapă esențială. Pentru acest lucru, este nevoie de soluții tehnologice de etichetare cu funcții special dedicate, așa cum este gama de imprimante de etichete Brother.

                Printerele de etichete Brother oferă beneficii determinante pentru sprijinirea unui proces eficient de organizare în cadrul activității comerciale a unei farmacii. Printre altele, imprimantele Brother conferă:

                O eficientă net superioară        

                  Cu viteze de imprimare de până la 254 mm/sec, printerele de etichete Brother propun un nivel ridicat de rapiditate și flexibilitate în imprimarea etichetelor, putând, astfel, imprimă și partaja mult mai rapid și sigur informațiile dorite.

                Siguranță sporită pentru client

                Asigurarea unui proces care să ofere garanția corectitudinii informațiilor primite de la pacient sau oferite acestuia este vitală în cadrul unei farmacii. De aceea, imprimantele Brother propun un nivel excepțional de claritate a printului, cu rezoluții de până la 300dpi, pentru a avea garanția că informația ajunge întotdeauna integral la client, iar acesta o poate citi cu ușurință.

                Eliminarea erorilor cauzate de scrisul de mâna

                Scrisul ilizibil al farmacistului reprezintă o situație care a intrat deja adânc în cultură socială, caligrafia farmaciștilor - că și a medicilor, de altfel - fiind deja binecunoscută.

                Acest lucru, însă, poate provoca neînțelegeri grave de partea clientului, ajungând chiar până la situația în care acesta să-și administreze în mod eronat tratamentul medicamentos din pricina neînțelegerii clare a indicațiilor primite.

                Ei bine, imprimantele de etichete Brother pot elimina cu ușurință acest pericol, asigurând farmacistului instrumentul perfect pentru a se asigura că indicațiile acestuia vor ajunge întotdeauna clar, complet și corect la pacient.

                O soluție copacta și mobilă

                Farmaciile sunt binecunoscute pentru aspectul lor minimalist, imaculat, construit special pentru a transmite puritate, sănătate și încredere clientului. În acest caz, orice nou element adăugat pe tejgheaua farmaciei poate riscă să contribuie negativ la aspectul per ansamblu al locației, uneori chiar împiedicând un proces eficient de comunicare între client și farmacist.

                Nu este și cazul imprimantelor de etichete Brother, care propun un design minimalist, compact, potrivit că formă și coloristică cu experiență vizuală de ansamblu oferită de locație, cu o amprenta minimală pentru a nu ocupă mai mult spațiu decât este necesar și pentru a se integra perfect în orice configurație a spațiului de vânzare.

                Un nivel ridicat de integrare tehnologică

                Astăzi, întreagă activitate comercială a unei farmacii se realizează preponderent digital, facilitată de o rețea structurată de sisteme tehnologice menite să eficientizeze procesul de lucru. Datorită flexibilității ridicate, întreagă gama de imprimante de etichete Brother poate fi integrată cu ușurință în fluxul tehnologic de lucru existent, prin wireless, USB, în serial sau direct în rețea.

                O gama largă de consumabile

                Imprimantele de etichete Brother propun un volum de printare de până la 25.4m, ceea ce poate fi de ajuns pentru a susține nevoile de etichetare pentru câteva zile, sau pentru o zi aglomerată.

                O farmacie, însă, nu se bazează niciodată doar pe volumul oferit de soluția de printare, ci se asigura că are acces rapid și în permanentă la toate consumabilele de care are nevoie pentru a putea interveni rapid în suplinirea eventualelor lipsuri care pot surveni.

                În cazul imprimantelor de etichete Brother, toate consumabilele pot fi comandate online, doar cu câteva click-uri, din magazinul Printingmall.ro, revânzător oficial Brother în România, indiferent de tipul de consumabil sau dimensiunea etichetelor de care este nevoie.

                Așadar, fie că este vorba de atingerea obiectivelor de vânzări, fie de oferirea unui nivel înalt de customer service, performanță este obiectivul central în angrenajul activității comerciale a unei farmacii.

                De asemenea, prin prisma relației speciale pe care farmacistul trebuie să o lege cu pacientul care intră în farmacie, încrederea, rapiditatea și siguranță corectitudinii informațiilor oferite sunt și ele criterii vitale, iar imprimantele de etichete Brother au capacitatea de a se alinia cu succes la aceste criterii, oferind siguranță și suport maxim în organizarea proceselor de lucru din cadrul unei farmacii.  



                Pentru informatii suplimentare sau oferte personalizate va rugam sa completati formularul de mai jos.

                ... ...