Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !
                 
                 

                Cat de importanta este o imprimanta de etichete in economia unui business?

                Logica fundamentala a oricarei firme este aceea de a se dezvolta, de a vinde mai mult, de a localiza strategiile de scalare cele mai potrivite care sa genereze o crestere continua a profitului. 

                De cele mai multe ori, componenta tehnologica reprezinta un punct de interes major pentru antreprenor, ca atare acesta alege sa directioneze cele mai multe resurse in aceasta zona.

                Si e normal sa se intample asta. In fond, tehnologia are rolul de a sprijini in mod direct dezvoltarea companiei, conferind o mai mare rapiditate si o eficienta sporita fluxului de lucru, cel mai adesea prin automatizare.

                Odata cu dezvoltarea companiei, insa, creste si gradul de complexitate al proceselor de lucru, fenomen care poate duce invariabil la aparitia erorilor, fie ele umane, fie chiar si in relatia dintre procesele automatizate.

                De aceea, optimizarea procesului de comunicare reprezinta o alta zona vitala pentru dezvoltarea firmei, iar antreprenorul trebuie sa gaseasca solutii pentru a se asigura ca acest proces functioneaza la un nivel optim.

                In acest sens, cea mai buna metoda prin care antreprenorul poate asigura un proces eficient de comunicare in cadrul fluxului de lucru este sa investeasca in optimizarea principalelor puncte de comunicare, iar aici etichetarea reprezinta un element vital atat in economia proceselor interne de lucru, cat si in cadrul proceselor comerciale.

                Ce au in comun o firma de transport si logistica, o farmacie si un supermarket?


                Aparent, doar o relatie comerciala pe linia de distributie. In esenta, insa, pentru fiecare dintre cele trei entitati comerciale etichetarea poate face diferenta intre succes si esec. 

                Iata de ce:

                Firma de transport si  logistica are nevoie de etichete pentru a-si organiza eficient procesul logistic si, astfel, de a-si mentine sau eficientiza timpii de livrare, un diferentiator vital in aceasta nisa. Printre altele, are nevoie de:

                ·        Etichete pentru expeditii

                ·        Etichete pentru marcarea locatiilor de depozitare

                ·        Etichetele pentru controlul calitatii, etc.

                Farmacia are nevoie de un proces eficient de etichetare pentru a se asigura ca ofera intotdeauna o informare lizibilia si corecta in raport cu presciptiile medicamentoase pe care le primeste de la clienti. Asadar, printre altele, farmacia are nevoie de:

                ·        Etichete de dozare sau posologie

                ·        Etichete pentru pungile de medicamente, etc.

                Iar cand vine vorba despre activitatea comerciala a un supermarket, etichetarea ocupa un loc central in buna functionare a procesului de vanzare, si nu oricum, ci la un nivel inalt calitativ care sa asigure, printre altele, claritate, functii de printing color si un contrast superior, elemente esentiale in comunicarea comerciala dintre magazin si clienti, realizata cel mai adesea prin:

                ·        Etichetele de pret

                ·        Etichetele cu coduri de bare

                ·        Etichetele de raft

                ·        Etichetele cu discount-uri si promotii, etc.

                Desigur, un proces optim de etichetare este esential pentru un supermarket si in zona de stocuri, pentru a asigura un flux optimizat atat pe zona de gestiune, cat si pe zona de achizitii.

                Observam, asadar, ca nevoia de a detine o solutie tehnologica de etichetare rapida, compacta si puternic calitativa este impartasita de toate cele trei entitati comerciale, si nu numai ; orice alta companie cu un profil clar localizat in zona de comert cu produse, fie el en-gros sau en detail, trebuie sa se asigure ca dispune de un proces eficient de etichetare.

                Cum alegi cea mai buna solutie de etichetare?

                Cel mai adesea, fiind o decizie strans legata de factorul investitie versus eficienta produsului in raport capacitatea de a optimiza procesul de etichetare si, astfel, de a sustine activ cresterea veniturilor, principalul criteriu de avut in vedere este:

                1.  Randamentul imprimantei vs. volumul necesar de etichetare

                Ca volum de imprimare, pe piata exista doua tipuri de imprimante de etichete: industriale - potrivite pentru companiile mari, cu un volum de produse mare si un flux de lucru complex - si profesionale - perfecte pentru a suplini nevoia de etichetare in companiile mici si mijlocii, cu un volum de etichetare ponderat.

                Chiar si asa, desi construite sa suplineasca nevoia unui volum mai redus de etichetare, imprimantele profesionale dispun de o capacitate impresionanta de productie .

                De pilda, gama de imprimante de etichete profesionale TD-4D marca Brother , disponibile in magazinul nostru, sunt echipate cu riboane de capacitate mare de pana la 300m si ofera viteze de imprimare de pana la 203mm /sec.

                Desigur, daca nevoile tale exced capacitatile de productie ale imprimantelor profesionale, in magazinul nostru online vei gasi si o gama variata de imprimante de etichete industriale, adaptate perfect cerintelor tale, alaturi de o gama completa de consumabile.

                In plus, pentru a eficientiza la maxim tranzitia la o solutie de imprimare de etichete superioara, oferim servicii profesionale de consultanta atat pentru alegerea celei mai bune solutii pentru nevoile tale, cat si suport dedicat pentru integrarea imprimantei cu programele software dedicate.

                2.    Calitatea imprimarii

                Aspectul vizual este important atunci cand vine vorba de etichete.

                Fie ca vorbim de comunicarea eficienta a mesajului in relatia cu clientii, fie ca avem nevoie de o solutie de printare profesionala care sa garanteze ca etichetele ofera informatii cu un nivel ridicat de claritate si contrast, indeosebi atunci cand etichetele incorporeaza coduri de bare sau alte informatii necesare pentru a fi scanate, capacitatea de printare la o calitate superioara reprezinta o conditie vitala.

                Majoritatea solutiilor de printare de etichete marca Brother disponibile in magazinul nostru ofera un nivel exceptional de calitate a printului, la o rezolutie de pana la 300DPI.

                3.     Nivelul de automatizare

                Din dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii de printare a etichetelor, adaptate atent nevoilor de business pe care acestia le solicita, intotdeauna am ales sa incheiem parteneriate doar cu branduri care s-au angajat sa investeasca major in dezvoltarea de solutii care se integreaza perfect in fluxul de lucru si ofera un nivel ridicat de automatizare.

                Astfel, avem garantia ca oferim clientilor nostri nu doar o solutie de printare de foarte buna calitate, dar si o solutie care va oferi un plus major in ceea ce priveste fluidizarea proceselor de lucru, iar imprimantele de etichete Brother ofera acest avantaj prin dotarile tehnologice pe care le detin.

                In primul rand, imprimantele de etichete Brother ofera un nivel de conectivitate extinsa la retelele ultra-rapide de transmisie a datelor: Wi-fi, Ethernet si USB. Acest lucru permite un nivel ridicat de eficienta atat in alocarea comenzilor specifice catre imprimanta, dar si in partajarea rapida a datelor intre departamente.

                De asemenea, regimul optimizat de conectivitate permite o comunicare mai rapida cu componenta software alocata imprimantei, ceea ce confera o mai mare flexibilitate in relatia dintre procesele de design al etichetelor si procesul propriu zis de printare.

                Mai mult, imprimantele de etichete Brother disponibile in magazinul nostru ofera o serie de functii automate de gestionare a parametrilor specifici de printare precum calcularea automata a functiei de calibrare media, inlaturand astfel, nevoia de a introduce manual dimensiunile etichetei.

                Acestea sunt cele trei criterii majore pe care un antreprenor - care intelege pe deplin importanta majora pe care are sistemul de etichetare o are in ecosistemul proceselor de lucru din compania sa - trebuie sa le aiba in vedere pentru a alege intotdeauna solutia de printare cea mai potrivita nevoilor sale.

                Pentru o informare clara asupra produselor disponibile, dar si pentru a avea garantia unei decizii corecte, solutia cea mai potrivita este aceea de a solicita suport profesional dedicat, in cadrul sesiunilor de consultanta pe care specialistii Printingmall le ofera.

                Astfel, nu doar ca vei sti ca ai facut alegerea cea mai potrivita, dar alegerea ta va fi validata de catre specialisti cu o experienta vasta in domeniu, In urma unui proces riguros de analiza a conditiilor specifice de lucru existe in cadrul companiei tale.



                Pentru informatii suplimentare sau oferte personalizate va rugam sa completati formularul de mai jos.

                ... ...