Livrare gratuita pentru comenzile peste 500 lei !
                1.  

                 

                Avantajele imprimantelor de etichete Brother 
                pentru etichetarea 
                produselor alimentare

                Siguranță oaspeților este cea mai mare prioritate a afacerilor de ospitalitate. Cu alergiile alimentare în creștere în toată Europa, un punct cheie al bunei funcționari este pregătirea alimentelor.

                Un raport din 2020 spune că în cazul alergiilor alimentare există o creștere cu până la 50% în ultimul deceniu, și o creștere de 700% a populației cu reacții grave care ajung până la șoc anafilactic.

                Același raport a dezvăluit faptul că 3% dintre adulții din UE au o alergie alimentară, și 1 din 20 de copii sunt considerați de părinți că au avut una sau mai multe alergii alimentare, fără a fi însă testați și cu reacții minime.

                În total, aproximativ 17 milioane de europeni trăiesc cu o alergie alimentară - dintre care 8% produc anafilaxie acută cu potențial de a pune în pericol viață.

                În acest context, este responsabilitatea fiecărei operator din industria alimentară și HORECA să pregătească alimentele în așa fel încât să gestioneze eficient acest risc, și cu atât mai mult este necesară etichetarea corespunzătoare a alimentelor pentru o informare corectă.

                Care sunt pașii în eficientizarea activității industriei alimentare?

                Există două tendințe majore care au început să se observă tot mai pregnant: așteptările clienților care evoluează rapid și o creștere rapidă a digitizarii serviciilor.

                Din ce în ce mai mult, clienții își așteaptă cazarea, spațiile de lucru și alte servicii să fie conectate perfect prin platforme digitale. În lumina acestui fapt, industria alimentară și HORECA încep să identifice zonele în care nu sunt pregătite corespunzător pentru a face față acestor provocări.

                73% dintre consumatori solicită o lista completă a ingredientelor din meniul oferit la masă, ceea ce înseamnă că specificarea tuturor potențialilor alergenii existenți în lista de ingrediente de pe meniu devine o chestiune obligatorie.

                Cu alte cuvinte, orice afacere care activează pe piață de vânzare de alimente preambalate sau HORECA trebuie acum să-și eticheteze produsele nu numai cu lista completă de ingredientele, dar și cu oricare dintre cei 14 alergeni alimentari recunoscuți de Uniunea Europeană pe care produsele le-ar putea conține.

                De asemenea, în bucătărie, etichetarea clară a rotației stocurilor ajută la eliminarea riscului de boli de origine alimentară și reduce risipă care se produce fără o evidență clară a acestora.

                Știai că până la 10% dintre cele 88 de milioane de tone de deșeuri alimentare generate anual în Uniunea Europeană ajung la gunoi din cauza lipsei insuficiente de izibilitate a marcajului datei de expirare de pe eticheta?

                Avantajele folosirii imprimantelor Brother în etichetarea alimentelor

                Cererea publicului pentru informații alimentare a pus industria ospitalității sub presiune din ce în ce mai mare pentru a se asigura că etichetarea este fiabilă și precisă.

                Fie că este vorba despre evidențierea alergenilor, despre informații alimentare fără carne, de etică și producția de alimente organice sau cerințe religioase, imprimantele Brother pot livra claritate absolută pe etichetele produselor alimentare, indiferent de cantitatea de informații necesară pentru a fi imprimată.

                De pildă, cu ajutorul lor puteți imprimă informații pentru rotația stocurilor

                Imprimantele de etichete Brother va oferă oportunitatea de a face trecerea de la etichetele scrise de mâna care pot fi foarte ușor citite în mod greșit, astfel că va poate ajută să economisiți timp prețios și să reduceți greșelile care duc la irosirea alimentelor sau riscul de boli transmise prin alimente.

                Puteți să obțineți o gestionare a meniului

                Indiferent dacă enumerați ingredientele sau înregistrați rețete întregi, gestionarea meniului este în mare parte despre detalii.

                În acest caz, imprimantele Brother va ajută să obțineți o calitate foarte bună - și îi ajută pe clienți să facă o alegere în cunoștință de cauza. Imprimantele noastre de etichete alimentare se pot integra cu gestionarea meniului dumneavoastră în sistem, astfel încât să puteți lucra rapid și eficient.

                Utilizarea lor  în etichetarea alimentelor preambalate

                Având în vedere reglementările din ce în ce mai exigențe, și în același timp așteptările clienților, etichetarea alimentară a devenit mai importantă că oricând, îndeosebi pentru consolidarea nevoii de claritate absolută asupra etichetei alimentare pe produsele preambalate pentru vânzare directă, pe care apar ingrediente, alergeni, date-limita de utilizare, descrieri ale produsului și chiar informații nutriționale și preferințe alimentare.

                Unde se mai folosesc imprimantele Brother?

                Pe lângă industria alimentară, unde îndeplinesc un rol foarte important în imprimarea etichetelor alimentare, imprimantele Brother au capacitatea de a oferi performanțe maxime și în alte zone profesionale precum sectorul medical sau industria farmaceutică sau pentru afacerile care desfășoară activități de depozitare, transport, servicii logistice, dar și alte domenii al căror succes depinde fundamental de nivelul de organizare a proceselor de lucru.

                Imprimantele de etichete Brother setează standardul tehnologic în materie de etichetare, oferind claritate optimă, rapiditate și susținere deplină a nevoilor dumneavoastră de etichetare, alături de un nivel ridicat de conectivitate cu soluțiile tehnologice implicate deja în activitatea dumneavoastră comercială.

                Mai mult, prin Printingmall.ro, revanzator oficial Brother, puteți beneficia de garanție 3 ani la achiziționarea oricărei soluții de printare de etichete din portofoliu, servicii complete de consultanță în alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră, dar și suport dedicat pentru instalarea și configurarea imprimantei.


                Imprimantel de etichete Brother


                Pentru informatii suplimentare sau oferte personalizate va rugam sa completati formularul de mai jos.

                ... ...